We zijn nieuwsgierig hoe u uw verblijf in onze boerderij vond. U kunt dit middels ons gastenboek kenbaar maken.

Alvast hartelijk dank.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Johan uit Westland schreef op 27 september 2020 om 16:49
Heerlijk weekend met 11 fietsvrienden beleefd, buiten bij de vuurkorf en de BBQ want het was fantastisch weer. Fietsen konden in de schuur, bedden en beddengoed netjes verzorgd ­čĹŹ. Omgeving super voor racefietsers, rustige wegen en lekkere klimmetjes. Aanrader Kyllradweg en de afdaling ernaartoe!
Kush uit Utrecht schreef op 1 september 2020 om 11:27
Een prachtige locatie voor een groot boerderij waar je met 12 personen heerlijk kunt vertoeven. Je kunt heerlijk relaxen in de grote serre of de tuin en er zijn genoeg wandelgelegenheden in de buurt. Ook de 2 aparte douches zijn wel makkelijk als je met een grote groep bent! Een heerlijk weekendje gehad, zeker een aanrader!
Jeanette uit Soest schreef op 9 augustus 2020 om 16:13
Het is een mooi groot huis met veel kamers, bedden en een grote serre gelegen in het rustige dorpje Karl. De natuur er omheen is prachtig en erg divers! Op 5 min rijden zit er een bos naast de autoweg waar je mooi kunt wandelen. Op 10 min rijden is er een dorpje met meerdere supermarkten en andere winkels. Op 15 min rijden zit Manderscheid, hier kun je geweldig mooie langere wandelingen maken en ook op 15 min rijden zit het Meerfelder Maar, een helder vulkaanmeer waar je kunt zwemmen. Al met al hebben we een heerlijke vakantie hier gehad, bedankt!
Louis uit Zeist schreef op 17 november 2019 om 14:49
mooie website.